geoStik NOVICE

 

Lep pozdrav Uporabnik,

tokrat so pred teboj druge novice spletnega servisa geoStik! Bliža se konec leta 2010 in misli se že počasi obračajo proti praznikom, zato bodo tokrat tudi naše novice krajše!

NOVOSTI

Od zadnjih novic se je v geoStik-u nabralo kar nekaj novosti:

Uveden je bil popolnoma nov sklop - Cestni prelazi, kjer lahko na hiter, enostaven in učinkovit način vidiš kaj se s posameznim cestnim prelazom dogaja in ali je prevozen ali ne! Zaenkrat je na voljo dvajset cestnih prelazov, kmalu pa jih bo na voljo še več!

Dodanih je bilo kar nekaj spletnih kamer - ARSO kameri Kredarica 2 in Bovec Letališče ter nekaj kamer upravljalca hrvaške avtoceste Rijeka-Zagreb: Rupa(2), Severinska Draga, Karlovac(2), Ravna Gora in Most na Krk(2).

Na voljo je tudi nekaj novih poti - Brana, Pohorski Izziv, Grintovec, Skuta, Ledine, Krvavec in Donačka gora.

V začetku meseca decembra so bili dodani tudi novi podatki o registracijah vozil po Sloveniji. Spisana je bila tudi Statistika za mesec November 2010, ki prinaša kar nekaj zanimivih podatkov!

NAROČANJA

Vedno se lahko naročiš na informacije po elektronski pošti, tako na Odvoz vozil (ljubljanski pajek), kot tudi Desetdnevno vremensko napoved ZEVS! Naročanje je enostavno, navodila pa kratka.

PREDNOSTI PRIJAVE

Prijava v spletni servis geoStik omogoča kar nekaj dodatnih stvari, ki jih morda ne poznaš in bi ti najbrž omogočile lažje in bolj učinkovito delo s servisom!

  • Izbira začetnega pogleda - omogoča takojšnje fokusiranje in izbiro karte pri prijavi!
  • Izbira začetnih informacij - omogoča že vnaprej nastavljen sklop informacij, ki jih največkrat uporabljaš!
  • Izbira in ogled Priljubljenih iStik-ov - omogoča označevanje in pregledovanje različnih vrst informacij, ki si jih sam izbral in označil za Priljubljene!
  • Priporočanje oziroma glasovanje za določene iStik-e!
  • Dodajanje lastne pozicije!
  • Dodajanje novih iStik-ov!

Kako, kje in zakaj pa je vse opisano v Pomoči.

Pred vsemi nami so prazniki, ki so letos bolj kratki, a to nam ne bi smelo preprečiti, da se ne bi imeli karseda dobro!

Vesele Praznike ter Srečno Novo Leto 2011 ti želi geoStik ter vsi, ki se ukvarjamo z njim!

Aleš Kermauner,
Simbiont d.o.o.,
December 2010

To sporočilo je poslano vsem, ki imajo označeno prejemanje novic s spletnega servisa geoStik. Če sporočil ne želiš več prejemati, označi to v geoStiku v svojem profilu. Če misliš, da si sporočilo prejel po pomoti, te prosimo, da nam to sporočiš! Upravitelj spletnega servisa geoStik je podjetje Simbiont d.o.o., Krtina 36, 1233 Dob.