Odvoz vozil (pajek) Ljubljana, sreda, 12.9.2010

 

Lep pozdrav Uporabnik,

na žalost te moramo obvestiti, da je bilo v Ljubljani s pajkom pravkar odpeljano vozilo Renault Clio z registrsko številko KR V1-33A, parkirano na Postojnska ulica!

To registrsko številko si vpisal in se naročil na prejem informacij o Odvozu vozil (pajek) v Ljubljani na spletnem servisu geoStik. Na žalost se ujema z registrsko številko za katero spletno mesto Odvoza vozil pravi, da je bila odpeljana s pajkom.

S pajkom v Ljubljani upravlja Javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice d.o.o..

Intervencijski odvoz vozila stane 100€, vozila pa se prevzema na lokaciji Avtosejma Ljubljana.

Blagajna pajkov
Cesta dveh cesarjev, Ljubljana,
Tel: 01 257 30 92
GSM: 051 358 832

Prosimo te, da v izogib kakršnihkoli napak informacijo dobro preveriš!

REGISTRSKE ŠTEVILKE

Zate še naprej spremljamo naslednje registrske številke:

LJ V1-90A,KR V1-33A.

SPREMEMBA PODATKOV

Podatke o registrskih številkah ali o pošiljanju elektronske pošte za odvoz vozil lahko seveda vedno spremeniš na spletnem servisu geoStik pod nastavitvami o Naročninah v tvojem profilu.

To sporočilo je poslano tistim, ki so določeno registrsko številko vpisali pod Naročnine v spletnem servisu geoStik in imajo označeno prejemanje informacij Odvoz vozil (pajek) Ljubljana. Če sporočil ne želiš več prejemati, označi to v geoStiku v svojem profilu. Če misliš, da si sporočilo prejel po pomoti, te prosimo, da nam to sporočiš! Upravitelj spletnega servisa geoStik je podjetje Simbiont d.o.o., Krtina 36, 1233 Dob.